À la carte

menu

Sezónní

Králičí rillettes

s brokolicovým pyré a nakládanou karotkou

Drůbeží consommé

s jemnou galantínkou a kořenovou zeleninou, filo košíček

Sýrové arancini

s parmezánovým krémem s vinaigrettte z granátového jablka

Masovou fáší a foie gras plněná králičí roláda

podávaná na savojské kapustě se zauzenou slaninou

Limetková tartaletka

s meringue, sušeným goji a marinovanými plátky ananasu

Předkrmy a polévky

Farmářský krémový sýr

s macerovanou barevnou řepou, řepným pyré, zmrzlinou z kozího sýra a medovým gelem

Jalovcem ovoněné carpaccio z jelena sika

s marinovanými kaštany, šípkovým coulis a sýrem Grana Padano

Borovým dřevem zauzený filet z divokého lososa

s rakytníkovým želé, kumquatem a fialovou karotkou

Terinka z foie gras

s pistáciemi, svatojánskými ořechy, pečenou hruškou v karamelu a máslovou brioškou

Zauzený tataráček z hovězí svíčkové

s lanýžovým kaviárem, kachními škvarečky, dijonským dipem a celerovou slámou

Humří bisque ovoněný zázvorem

s pyré z kořenové zeleniny, humřím escabeche a mořským chřestem

Glazovaný telecí brzlík

s pohankovým rizotem, černým kořenem a kapustou

Hlavní jídla

Specialita šéfkuchaře

dle denní nabídky Vám bude doporučena obsluhou (možný příplatek)

Čerstvý filet z halibuta

s pečeným citronem, krémovou čočkou beluga, kaviárem malossol a řapíkatým celerem

Pomalu tažená, grilovaná chobotnice

s chorizo espumou a houbovým duxelles

Kroketa z kachního konfitu na zelném pyré

s restovanými jablky, kadeřávkem a silným jus

Presovaný, medem glazovaný vepřový bůček

s bramborovým pyré nastavovaným kroupami a čerstvou majoránkou

Grilovaný hovězí filet „Rossini“

s pečeným plátkem foie gras, čerstvým lanýžem, pastyňákovým pyré a sezonní zeleninou

Dušená telecí líčka na červeném víně a kořenové zelenině

se slaninovými špetzle a karamelizovanou cibulkou

Hřbet z jelena sika „Bourguignon“

se silnou vinnou omáčkou, kaštany a šalotkovým špenátem

Dezerty

Valrhona Amande skořepina

plněná čokoládovou pěnou s oříškovou křupinkou

Citron

s pistácií a kondenzovaným mlékem, kokosovou křupinkou a omáčkou z fíků a portského vína

Teplý sticky toffee puding

s karamelovým coulis a domácí štrúdlovou zmrzlinou

Výběr prémiových sýrů

s šalotkovým konfitem, kompotem ze sezonního ovoce a ořechy
2chodové menu 1 090 Kč
3chodové menu 1 490 Kč
4chodové menu 1 990 Kč

Na přání Vám obsluha poskytne menu s vyznačenými alergeny. Vezměte prosím na vědomí, že pro skupiny deseti a více hostů platí 10% servisní poplatek.
À la carte menu je určeno pouze pro rezervace do 10 osob. Pro větší počet osob Vám na požádání zašleme skupinovou nabídku. Kontaktujte prosím Kláru Pecháčkovou - food@icprague.com,
+420 296 630 522.

Kontakt

Pařížská 30, 110 00 Praha 1

+420 296 630 914

golden@icprague.com

Otevírací hodiny

MOMENTÁLNĚ ZAVŘENO

Vážení zákazníci,

kvůli aktuální situaci ohledně koronaviru je restaurace až do odvolání uzavřena.

Rezervace Online

Vážení zákazníci,

kvůli aktuální situaci ohledně koronaviru je restaurace až do odvolání uzavřena.

Ohodnoťte nás

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.", eviduje-li poplatník v daném pokladním místě tržby v běžném režimu.

Dojde-li mezi smluvními stranami ke sporu, má spotřebitel právo na jeho mimosoudní řešení. Návrh na mimosoudní řešení sporu podle zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele, v platném znění, podá spotřebitel na Českou obchodní inspekci. Veškeré podrobnosti k mimosoudnímu řešení sporu jsou uvedeny na stránkách České obchodní inspekce (www.coi.cz).

Provozovatelem restaurace Zlatá Praha je společnost WIC Prague a.s., reg. č .: 07688580 se sídlem na nám. Curieových 43/5, 110 00 Praha 1, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 23995.