À la carte

menu

Sezónní

Podzimní listový salát

se zauzeným kachním prsíčkem, pečenou dýní, sušeným ovocem a ořechovým vinaigrette

Consommé z bažanta ovoněné madeirou

se špenátovou sedlinou, játrovým knedlíčkem a kořenovou zeleninou

Nadýchané žemlové knedlíčky

s krémovou omáčkou z čerstvých lišek a s hrstí bylinek

Roláda z mladého kukuřičného kuřátka

s dýňovým pyré, pečenou karotkou a divokou brokolicí, jus

Hruškové crème brûlée

Předkrmy a polévky

Farmářský krémový sýr

s macerovanou barevnou řepou, řepným pyré, zmrzlinou z kozího sýra a medovým gelem

Jalovcem ovoněné carpaccio z jelena sika

s marinovanými kaštany, šípkovým coulis a sýrem Grana Padano

Nakládaný, borovým dřevem zauzený filet z lososovitého pstruha

s rakytníkovým želé, kumquatem a fialovou karotkou

Terinka z foie gras

s pistáciemi, svatojánskými ořechy, pečenou hruškou v karamelu a máslovou brioškou

Zauzený tataráček z hovězí svíčkové

s lanýžovým kaviárem, kachními škvarečky, dijonským dipem a celerovou slámou

Humří bisque ovoněný zázvorem

s pyré z kořenové zeleniny, humřím escabeche a mořským chřestem

Grilovaný hovězí jazyk

s celerovým pyré, pečeným celerem, křížalami a křenovou espumou

Hlavní jídla

Specialita šéfkuchaře

dle denní nabídky Vám bude doporučena obsluhou (možný příplatek)

Šalvějí ovoněné dýňové rizoto

s restovanými semínky a parmazánem

Pečený filet z čerstvé tresky šedé

s hříbkovými linguine a mušlemi Vongole

Pomalu tažená, grilovaná chobotnice

s chorizo espumou a houbovým duxelles

Kroketa z kachního konfitu na zelném pyré

s restovanými jablky, kadeřávkem a silným jus

Presovaný, medem glazovaný vepřový bůček

s bramborovým pyré nastavovaným kroupami a čerstvou majoránkou

Grilovaný hovězí filet „Rossini“

s pečeným plátkem foie gras, čerstvým lanýžem, pastyňákovým pyré a sezonní zeleninou

Dušená telecí líčka na červeném víně a kořenové zelenině

se slaninovými špetzle a karamelizovanou cibulkou

Hřbet z jelena sika „Bourguignon“

se silnou vinnou omáčkou, kaštany a šalotkovým špenátem

Dezerty

Valrhona Amande skořepina

plněná čokoládovou pěnou s oříškovou křupinkou

Citron

s pistácií a kondenzovaným mlékem, kokosovou křupinkou a omáčkou z fíků a portského vína

Teplý sticky toffee puding

s karamelovým coulis a domácí štrúdlovou zmrzlinou

Výběr prémiových sýrů

s šalotkovým konfitem, kompotem ze sezonního ovoce a ořechy
2chodové menu 1 090 Kč
3chodové menu 1 490 Kč
4chodové menu 1 990 Kč

Na přání Vám obsluha poskytne menu s vyznačenými alergeny. Vezměte prosím na vědomí, že pro skupiny deseti a více hostů platí 10% servisní poplatek.
À la carte menu je určeno pouze pro rezervace do 10 osob. Pro větší počet osob Vám na požádání zašleme skupinovou nabídku. Kontaktujte prosím Kláru Pecháčkovou - food@icprague.com,
+420 296 630 522.

Kontakt

Pařížská 30, 110 00 Praha 1

+420 296 630 914

golden@icprague.com

Otevírací hodiny

Pondělí - Pátek

12:00 – 15:00 a 18:00 – 00:00

Sobota

18:00 – 00:00

Neděle

11:00 – 14:00 a 18:00 – 00:00


Otevírací doba se může lišit z důvodu konání privátních akcí.
Pro ověření, prosím volejte 296 631 111.

Rezervace Online

Svůj stůl si můžete rezervovat pomocí ResDiary.com

rezervovat stůl

Ohodnoťte nás

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.", eviduje-li poplatník v daném pokladním místě tržby v běžném režimu.

Dojde-li mezi smluvními stranami ke sporu, má spotřebitel právo na jeho mimosoudní řešení. Návrh na mimosoudní řešení sporu podle zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele, v platném znění, podá spotřebitel na Českou obchodní inspekci. Veškeré podrobnosti k mimosoudnímu řešení sporu jsou uvedeny na stránkách České obchodní inspekce (www.coi.cz).