À la carte

menu

Sezónní – chřest z českých farem

Trhané listy salátu s farmářským vajíčkem v panko strouhance

390 Kč
salátek z čerstvého chřestu, coulis

Krém z českého chřestu

290 Kč
zauzené kachní prsíčko, tažené křepelčí vajíčko

Domácí tortellini plněné medvědím česnekem a farmářským sýrem

490 Kč
ragú z čerstvého chřestu, černý lanýž

Sous vide roláda a glazované stehýnko z farmářského kuřátka

590 Kč
smržový knedlíček, čerstvý chřest, silný jus

Krémový dezert z domácího podmáslí a manga

330 Kč
želé z červeného rybízu, mučenka, kokosová variace

Předkrmy a polévky

Farmářský krémový kozí sýr rolovaný v zeleninovém popelu

390 Kč
jemný sorbet z červené řepy, med z vlastních úlů

Ceviche z čerstvého halibuta marinovaného citrusy

390 Kč
chilli a koriandrem, nakládaná okurka

Tataráček ze žlutoploutvého tuňáka

430 Kč
avokádo, citronový vinaigrette, černý lanýž

Domácí huspeninka z telecího kolene

390 Kč
marinované cibulky, šalotkový vinaigrette

Zauzený tataráček z hovězí svíčkové

390 Kč
lanýžový kaviár, kachní škvarečky, dip z dijonské hořčice, celerová sláma

Silný vývar z perličky

290 Kč
taštičky plněné masovým konfitem, kořenová zelenina

Grilované foie gras

430 Kč
jemný sorbet z červené řepy, med z vlastních úlů

Hlavní jídla

Čerstvá ryba nebo mořské plody

690 Kč
dle denní nabídky

Grilované, máslem glazované mušle svatého Jakuba

690 Kč
pyré z jeruzalémských artyčoků, houby enoki

Čerstvý filet z lososovitého pstruha

690 Kč
krémové celerové rizoto, řapíkatý celer, šafránová espuma, malossol kaviár

Pečené kachní prsíčko

690 Kč
jemné krupicové nočky, zelné pyré, řepa, cibulový kompot, kachní jus

Kroketa z pomalu tažené trhané vepřové plece

590 Kč
zauzené bramborové pyré, jablka, cider omáčka

Dušená telecí líčka na červeném víně a kořenové zelenině

590 Kč
slaninové špetzle, karamelizovaná cibulka

Grilovaný hovězí filet s čerstvou sezónní zeleninou

690 Kč
divoká brokolice, restovaný čistec, silný demi glace

Pečený jehněčí hřbet

690 Kč
smažené brambůrky plněné crème fraiche, pyré z mladého hrášku

Dezerty

Výběr prémiových sýrů

390 Kč
šalotkový konfit, kompot ze sezónního ovoce, ořechy

Valrhona Amande skořepina plněná čokoládovou pěnou

330 Kč
oříšková křupinka

Višeň ze smetanového sýra

330 Kč
zmrzlina vanilka Bourbon

Pěna z čerstvého kozího sýra a bazalky

330 Kč
vlašský ořech, čerstvé jahody, ovocná pálenka
À la carte menu je určeno pouze pro rezervace do 10 osob. Pro větší počet osob Vám na požádání zašleme skupinovou nabídku. Kontaktujte prosím Barboru Tročilovou - food@icprague.com,
+420 296 630 522.

Kontakt

Pařížská 30, 110 00 Praha 1

+420 296 630 914

golden@icprague.com

Otevírací hodiny

Pondělí - Sobota

18:00 – 23:30

Nedělní brunch
11:00 – 14:00


Otevírací doba se může lišit z důvodu konání privátních akcí.
Pro ověření, prosím volejte 296 631 111.

Rezervace Online

Svůj stůl si můžete rezervovat pomocí ResDiary.com

rezervovat stůl

Ohodnoťte nás

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.", eviduje-li poplatník v daném pokladním místě tržby v běžném režimu.

Dojde-li mezi smluvními stranami ke sporu, má spotřebitel právo na jeho mimosoudní řešení. Návrh na mimosoudní řešení sporu podle zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele, v platném znění, podá spotřebitel na Českou obchodní inspekci. Veškeré podrobnosti k mimosoudnímu řešení sporu jsou uvedeny na stránkách České obchodní inspekce (www.coi.cz).